Східна страва Булгур з м'ясом
Булгур цінують у всьому світі за універсальність, поживність та добру сумісність з багатьма продуктами. М'ясо та овочі - найкраща компанія для цього різновиду пшеничної крупи. Готова страва виходить поживною, апетитною та дуже ароматною за рахунок виразного смаку основних інгредієнтів і ретельно підібраних спецій.
Поживна цінність основних інгредієнтів:
Яловичина забезпечує організм амінокислотами та білком, необхідними для нормального метаболізму і роботи всіх систем організму. У продукті багато заліза і вітамінів групи B, завдяки яким він відновлює енергію, покращує розумові функції, усуває занепад сил і слабкість. Яловичина виводить з організму зайву рідину - тому на неї корисно звернути увагу тим, хто страждає від набряків.
Булгур покращує роботу серця та зміцнює стінки судин, прискорює метаболізм і очищає шлунково-кишковий тракт, нормалізує роботу нервової системи. Такими властивостями крупа зобов'язана високим вмістом клітковини і вітамінів групи B, K, E, A.
Варіанти пакування та спосіб приготування:
Металізований пакет. Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин. Смачного!
Паперовий стакан. Не вимагає наявності посуду. Налийте окріп до позначки на стакані, насипте в нього суху суміш, перемішайте і зачекайте 15 хвилин. Насолоджуйтесь смаком! Паперовий стакан та одноразова ложечка відповідають медичним критеріям безбеки.