Контроль якості

В процесі створення страв під ТМ SUSHKA якість понад усе!

Саме тому наша команда спеціалістів дуже відповідально ставиться до процесу виробництва продукції на всіх етапах:

  • Ми використовуємо лише якісну відбірну сировину
  • Процес виробництва нашої продукції регламентовано та відбувається згідно спеціально розробленого ТУ У 10.8-2866910046-001:2020, з дотриманням усіх відповідних умов.
  • На виробництві впроваджено систему харчової безпеки HACCP.
  • Безпечність продукції ТМ SUSHKA регулярно контролюється державною установою «Київський обласний лабораторний центр Міністерства Охорони Здоров’я України», про що свідчать відповідні протоколи випробувань. 
  • Пакувальний посуд для нашої продукції має висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
  • Кожна партія готової продукції перевіряється на відповідність вимогам технічних умов, що підтверджується Декларацією виробника.

Сертифікат ISO 22000 ХАССП (PDF, 1.3mb)
Сертифікат відповідності (PDF, 11.2mb)
Контрольні документи (PDF, 10mb)