Горохове пюре з м'ясом
Бажаєте смачно пообідати і надовго забути про почуття голоду? Чудовий варіант для досягнення цієї мети - горохове пюре зі свининою. Друга страва приємно вражає відмінним смаком, дає енергію і відчуття насичення за рахунок поєднання рослинного і тваринного білків. Не потрібно чекати дві години, поки вона готується. Всі інгредієнти підготовлені особливим способом - достатньо висипати вміст упаковки в окріп на 10-15 хвилин, і можна насолоджуватись обідом.
Поживна цінність основних інгредієнтів:
Горох - повноцінна альтернатива м'ясу як джерелу білка. За рахунок високого вмісту калію, магнію, фосфору і вітамінів групи B позитивно впливає на стан серцево-судинної і нервової систем, покращує роботу мозку. Завдяки повільним вуглеводам в своєму складі горох наповнює енергетичні запаси і дає тривале відчуття насичення.
Свинина - цінне джерело тваринного білка та важливих мікроелементів, включно з цинком, селеном і магнієм. Свинина корисна для злагодженої роботи нервової системи, підтримує імунітет, репродуктивне здоров'я і опорно-руховий апарат.
Куркума - одна з найцінніших для здоров'я спецій. Окрім прискорення обміну речовин вона знижує маркери хронічного запалення - ключової причини багатьох важких і невиліковних патологій, включаючи діабет, рак, ІХС і низка психічних хвороб. Крім того, куркума покращує мозкову діяльність, знижує рівень цукру і поганого холестерину.
Варіанти пакування та спосіб приготування:
Металізований пакет. Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин. Смачного!
Паперовий стакан. Не вимагає наявності посуду. Налийте окріп до позначки на стакані, насипте в нього суху суміш, перемішайте і зачекайте 15 хвилин. Насолоджуйтесь смаком! Паперовий стакан та одноразова ложечка відповідають медичним критеріям безбеки.