Гороховий суп з м'ясом швидкого приготування
Домашній гороховий суп - поживна і смачна страва. Він має лише один недолік - тривалий процес приготування. Гороховий суп SUSHKA позбавлений цього недоліку. Спеціальна технологія виробництва дозволяє їсти його вже через 10-15 хвилин після змішування з окропом. Завдяки вдалому поєднанню основних ігредієнтів і спецій смак і аромат вас приємно здивують. За рахунок високого вмісту білка страва надовго залишить відчуття насичення.
Поживна цінність основних інгредієнтів:
Горох багатий на рослинний білок, калій, магній, фосфор і вітаміни групи В. Підтримує роботу мозку та покращує функціональний стан нервової системи. Горох забезпечує тривале відчуття насичення завдяки повільним вуглеводам, з яких енергія вивільняється поступово.
Свинина насичує організм білком, амінокислотами та мікроелементами. Цинк, селен і магній у складі продукту добре впливають на енергетичний баланс, роботу нервової, імунної та репродуктивної систем.
Куркума - цінний антиоксидант з онкопротекторною дією. Спеція прискорює метаболізм, уповільнює процеси старіння, знижує рівень цукру та шкідливого холестерину. Куркума здатна пригнічувати ріст ракових клітин і боротися з хронічним запаленням в організмі, яке призводить до важких хвороб. У поєднанні з чорним перцем, присутнім у складі страви, куркума засвоюється набагато краще, ніж в чистому вигляді.
Варіанти пакування та спосіб приготування:
Металізований пакет. Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин. Смачного!
Паперовий стакан. Не вимагає наявності посуду. Налийте окріп до позначки на стакані, насипте в нього суху суміш, перемішайте і зачекайте 15 хвилин. Насолоджуйтесь смаком! Паперовий стакан та одноразова ложечка відповідають медичним критеріям безбеки.