Гречана каша по-домашньому
Проста, але улюблена багатьма страва ще смачніша, якщо доповнити її овочами та правильно обсмаженою цибулею - не надто сильно і не надто слабко. А додавши трохи вершків та підходящі приправи, можна приготувати справжню смакоту! Цибуля, морква та томати відмінно поєднуються з гречкою, а паприка та зелень роблять страву особливо ароматною. Ми висушили складові зі збереженням всіх поживних речовин, а деякі попередньо зварили. Вам залишається лише висипати вміст упаковки в окріп і зачекати 15 хвилин - і можна насолоджуватися смачною та здоровою стравою!
Поживна цінність основних інгредієнтів:
Гречана крупа - поживне, але легке джерело рослинного білка з багатим вітамінно-мінеральним складом. Гречка - продукт №1 для тих, хто прагне бути у формі. Вона покращує роботу шлунково-кишкового тракту та легко перетравлюється, виводить токсини, постачає в організм залізо та вітаміни групи В - вони мають ключове значення для здоров'я нервової системи, шкіри та волосся.
Овочі, зелень і спеції збагачують страву антиоксидантами та флавоноїдами. Лляне борошно дає додаткове відчуття насичення за рахунок клітковини та позитивно впливає на слизову оболонку травного тракту.
Варіанти пакування та спосіб приготування:
Металізований пакет. Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин. Смачного!
Паперовий стакан. Не вимагає наявності посуду. Налийте окріп до позначки на стакані, насипте в нього суху суміш, перемішайте і зачекайте 15 хвилин. Насолоджуйтесь смаком! Паперовий стакан та одноразова ложечка відповідають медичним критеріям безбеки.