Ніжний грибний суп з вершками
Ароматний вершково-грибний суп навряд чи залишить вас байдужими. У ньому ідеально поєднуються смаки основних інгредієнтів, доповнені орегано, петрушкою і паприкою. Такий обід - справжнє гастрономічне задоволення, а готується він всього лише за 10-15 хвилин!
Поживна цінність основних інгредієнтів:
Печериці - дієтичне джерело білка, мінералів і безлічі вітамінів. В них містяться майже всі вітаміни групи B, фосфор, магній, калій, цинк і йод. Печериці - один з небагатьох продуктів без вмісту тваринного білка, за рахунок якого можна поповнити запаси вітаміну D і Омега-3 кислот.
Вершки - це джерело жирів, необхідних для засвоєння деяких вітамінів і вироблення гормонів. Вершки багаті на триптофан - амінокислоту, яка в поєднанні з вітаміном B6 відповідає за синтез серотоніну і мелатоніну - ці нейромедіатори регулюють сон і забезпечують гарний настрій.
Варіанти пакування та спосіб приготування:
Металізований пакет. Налийте в ємність 200 мл окропу, насипте в неї суху суміш з пакета, перемішайте, накрийте, зачекайте 15 хвилин. Смачного!
Паперовий стакан. Не вимагає наявності посуду. Налийте окріп до позначки на стакані, насипте в нього суху суміш, перемішайте і зачекайте 15 хвилин. Насолоджуйтесь смаком! Паперовий стакан та одноразова ложечка відповідають медичним критеріям безбеки.